JOGA
ZGODOVINA
JOGIJSKA ANATOMIJA
STIL ŽIVLJENJA
NAMENSKA JOGA

GLAVNA
URNIK-CENIK
O UČITELJU
POVEZAVE

 

 

 

 

  O UČITELJU

Moje ime je Anastasia Preložnik. Sem Rusinja, rojena v Moskvi. V Sloveniji živim od decembra 2003. V Rusiji sem se ukvarjala z različnimi ezoteričnimi gibanji, dokler nisem prišla do joge. Imam prvo stopnjo reiki. S Kundalini jogo se ukvarjam od leta 2002. Leta 2004 sem dokončala učiteljskij tečaj 1. stopnje in imam certifikat potrjen KRI (Kundalini Research Institute v Ameriki). Od takrat jogo aktivno poučujem.
Leta 2005 sem se udeležila enotedenskega seminarja "Samoprebujanje" v Franciji (s Hari Har Ji Kaur (Anglija), Har Nal Kaur (Anglija) in Karta Singhom (Francija)) in seminarja Naad joge v Rusiji. Leta 2006 - štiridnevnega seminarja Kundalini Joge za Ženske s Tarn Taran Kaur Khalsa (ZDA, direktorica za ženske programe kundalini joge v organizaciji 3HO). Leta 2009 sem dokončala 2. stopnjo učitelskega tečaja (500-urni tečaj). Poleg redne vadbe, joge za ženske in za nosečnice, vodim tudi untenzivne delavnice in predavanja na teme joge in duhovnega razvoja. Sem avtorica unikatnega programa "Vadba za mamo in dojenčka", ki vsebuje elemente joge in gimnastiko za dojenčka.
Leta 2008 sem prvič organizirala tečaj za učitelje kundalinin joge. Od takrat je bil tečaj speljen trikrat. V Sloveniji je trenutno 22 učiteljev kundalini joge.

Od leta 2010 sem član mednarodne akademije učiteljev Aquarian Academy, ki pripravlja trenerje za vodenje učiteljskih tečajev. Sem tudi predsednik Združenja učiteljev kundalini joge Slovenije.
Moje duhovno ime je Prabunam Kaur, kar v prevodu pomeni "princesa, ki se razsvetli v meditaciji na Sveto Božje Ime". Moj duhovni učitelj je Karta Singh, mojster in znani učitelj Kundalini joge, ustanovitelj šole Amrit Nam Sarovar.

Kontaktirate me lahko na:
GSM 041 822 616 ali
prabunam@yahoo.com