JOGA
ZGODOVINA
JOGIJSKA ANATOMIJA
STIL ŽIVLJENJA
NAMENSKA JOGA

GLAVNA
URNIK-CENIK
O UČITELJU
POVEZAVE

 

 

 


Tečaj je namenjen vsem, ki jih zanima joga, duhovnost in osebna rast. To je potovanje, dogodivščina in raziskovanje samih sebe.

Tečaj 1. stopnje vam ponuja vsa potrebna znanja in izkušnje za prakso in vodenje Kundalini joge. Prvi del tečaja obsega 3 module, vsak traja 4 dni (160 ur), ki vsebujejo teoretična predavanja in osnovno prakso. Drugi del tečaja, pa predstavlja en teden intenzivne prakse ter poteka na sedežu šole Kundalini joge Amrit Nam Sarovar v DOMAINE LE MARTINET v Franciji. V tem tednu boste doživeli globoko in resnično izkušnjo Kundalini joge ter pridobili pedagoška znanja potrebna v bodoče. Na zaključnem tednu se bodo zbrali učenci učiteljskih tečajev 1. stopnje iz vse Evrope. Vodi ga ravnatelj in duhovni vodja šole Amrit Nam Sarovar Karta Singh.

URNIK PREDAVANJ V LETU 2018

Modul 1: 25.-28. januar 2018  (Prabunam Kaur)
Modul 2: 22.-25. marec 2018 (Prabunam Kaur)
Modul 3: 17.-20. maj 2017  (Prabunam Kaur)
Zaključni teden v Franciji: 21.-29. julija, (7 dni)

Vsak modul bomo začenjali v sredo zvečer in končali v nedeljo zvečer. O lokaciji tečaja v Sloveniji bomo sporočili dodatno.
Med moduli in po njih bodo srečanja za izmenjavo izkušenj, medsebojno podporo in druženje (sredina januarja, sredina marca, konec maja). Datume srečanj bomo določili kasneje. Udeležba na srečanjih je obvezna.

Za katera-koli vprašanja pokličite prosim na 041 822 616.

UČITELJI

Tečaj vodijo certificirane učitelje šole Kundalini joge Amrit Nam Sarovar, Francija:


Prabunam Kaur (Anastasia) (Slovenija, Rusija)
Anastasia se je leta 2003 preselila iz Moskve v Slovenijo, kjer je kmalu začela poučevati KJ. Leta 2004 je dokončala uč. tečaj 1. stopnje, leta 2009 tečaj 2. stopnje. Razen Kundalini joge, ki jo vodi že 8let, ima veliko izkušenj v organizaciji in vodenju delavnic in predavanj. Izpolnila je pogoje in je sedaj član mednarodne Vodnarjevi Akademije učiteljev Kundalini joge. Razen joge uči vadbo za dojenčke in svetuje na področju zgodnjega razvoja otroka.

 

 

 

   KARTA SINGH, vodja šole Amritnam Sarovar

 

 

 

 

 

V primeru določenih okoliščin lahko pride do zamenjave učiteljev.

PRIJAVITE SE

Prijavite se na mail prabunam@yahoo.com ali GSM 041 822 616.
Dokončna registracija prijav bo do 10. decembra

LOKACIJA

Tečaj vedno poteka izven Ljubljane, da se lahko umaknete vsakodnevni rutini in se poglobite v pridobivanje izkušenj. Lokacija bo verjetno v Truškah na primorskem, odvisna je od števila prijav.

CENA IN REGISTRACIJA

Cena tečaja je 1555€. Vsota se plača v 4. delih. Nepovratna akontacija 505€, ob prijavi na tečaj, se plača do 31.12.2017. Pred vsakim modulom se plača znesek 350€ (505€ + 3x 350€ = 1555€). Stroški logistike vsakega modula v Sloveniji se plačajo posebej in znašajo 160€.
Logistika vključuje: stroški nastanitve in prehrane, gradivo za učenje, CD-ji z glasbo.
Po želji lahko dobute kopijo učbenika ki ni vključena v ceno tečaja in znaša 40€. Učbenik (450 strani) vsebuje veliko teorije in predavanj jogi Bhajana, krije in meditacije.
Stroški nastanitve in hrane v Franciji (zadnji teden) znašajo 315€ in se plačajo pred začetkom tedna. Stroški potovanja v Francijo niso vključeni v ceno.

KORISTNE INFORMACIJE:

Opremite se s:
-ovčjim krznom in/ali armafleksom
-šaljo ali ruto za meditacijo in relaksacijo
-brisačo in stekleničko olja za Išnaan - hladno tuširanje
-plastenko z vodo
-zvezkom in svinčnikom

KORISTNE POVEZAVE:

Več o šoli Amrit Nam Sarovar in Karta Singhu:
http://www.amritnam.com/?pg=234

Inštitut raziskovanja Kundalini:
http://www.kriteachings.org/

Kako do Domaine Le Martinet:
http://www.amritnam.com/?pg=752