JOGA
ZGODOVINA
JOGIJSKA ANATOMIJA
STIL ŽIVLJENJA
NAMENSKA JOGA

GLAVNA
URNIK-CENIK
O UČITELJU
POVEZAVE

 

 

 

 

VADBA ZA DOJENČKE IN POPORODNA JOGA

Zanimiv in razgiban program enourne vadbe združuje vaje za mamico in dojenčka.

BEBIONIKA KLASIČNA VADBA (R) je vadba, pri kateri želimo upoštevati naravne ritme, želje in temperament vašega dojenčka.

Med vadbo mama pridobi boljši občutek za otrokovo telo in njegovo razpoloženje, se nauči sodelovanja z njim, odkrije položaje in vaje, ki otroka sprostijo in razveselijo. Ob te gibalni komunikaciji otrok spoznava svojo telo, začuti, kaj vse je zmožen; in zato postane bolj samozavesten.

Na klasični vadbi se pogovarjamo o gibalnem razvoju otrok, opazujemo njihov napredek in za vsakega otroka najdemo ustrezne vaje. Vadba poteka v manjših skupinah, kar vam zagotovi zadostno pozornost in individualni pristop.

CILJ VADBE je omogočiti otrokov optimalni gibalni razvoj ob umirjeni vadbi in komunikaciji s skrbečim starše.

 

Vadba za mame vsebuje učinkovite tehnike joge, ki vas bodo v kratkem času prenovile in poživile. Na začetku materinstva je mamica pogosto utrujena, živčna in neprespana. Pranajame – tehnike dihanja – spremenijo vaše živčno in emocionalno stanje: vas poživijo in napolnijo z energijo ter vas hitro pomirijo in vam pomagajo sprostiti se. Nizi vaj so prilagojeni potrebam žensk po porodu. Krepijo trebušne in hrbtne mišice, ki najbolj trpijo na začetku materinstva, ko mati nosi dojenčka v naročju ali ga doji. Posebne tehnike krepijo mišice medeničnega dna.

Vadbo vodi certificirana učiteljica joge Anastasia Preložnik, mati dveh otrok.

Več o vadbi za dojenčka in zgodnjem razvoju otroka na www.bebionika.si
Prijavite se na 041 822 616, Anastasia.

Več slik