JOGA
ZGODOVINA
JOGIJSKA ANATOMIJA
STIL ŽIVLJENJA
NAMENSKA JOGA

GLAVNA
URNIK-CENIK
O UČITELJU
POVEZAVE

 

 

 

 

BELA TANTRIČNA JOGA

Bela tantrična joga je posebna delavnica meditacije za prečiščevanje podzavestnih blokad, ki jo je oblikoval Maha Tantrik Jogi Bhajan
Naš um proizvede 1000 misli medtem ko enkrat trenemo z očesom. Nekaj teh misli se izgubi v nezavednem, nekaj pa jih obtiči v podzavesti, od koder vplivajo na zavestni um. Te misli se preoblikujejo v čute, čustva, želje, fantazije. Namesto da bi bili mi gospodarji svojega uma, pogosto naš um in misli vodijo nas. To lahko vodi k impulzivnim odločitvam, slabi komunikaciji in notranjemu stresu.
Bela tantrična joga vam omogoča, da razbijete te podzavestne blokade in bolj zadovoljno uživate svoje življenje. V najkrajšem času lahko izkusite osvoboditev od mnogih bremen, ki jih prenašate v svojem umu.
Bele tantrične joge ne smemo zamenjati s črno ali rdečo tantro. Te oblike joge prav tako preoblikujejo energijo, vendar na drugačen način in z drugimi nameni: črna tantra usmerja energijo v manipulacijo drugih ljudi, rdeča tantra pa uravnava energijo v seksualne namene.

Bela tantrična joga, enodnevna delavnica meditacije, se odvija v 37. mestih po celem svetu.

KAKO TO IZGLEDA?

Belo tantrično jogo izvajamo v parih kot skupinsko meditacijo. Sedite nasproti partnerja in poslušate navodila za meditacijo Mahan Tantrika Jogi Bhajana na videu. Vse trenutne voditelji Bele tantrične joga je učil Jogi Bhajan osebno.

KAKO TO POTEKA?

Vsaka delavnica je sestavljena iz šest do osem krij. Krija je meditacija, ki združuje:
• jogijski položaj (asana)
• položaj dlani (mudra)
• tehniko dihanja (pranajama)
• mentalni fokus
• in/ali mantro

Krije so dolge 31-62 minut. Med posameznimi krijami so premori.

KDO SE LAHKO UDELEŽI BELE TANTRIČNE JOGE?

Za udeležbo na Beli tantrični jogi ni nobenih predpogojev. Začetniki se bodo uglasili s svojimi notranjimi energijami ter uživali v globoki meditativni izkušnji, ki jim bo včasih predstavljala tudi izziv.
Bolj izkušeni bodo svojo izkušnjo še poglobili in dobili nove vpoglede v svoje duhovno zavedanje.

Več informacij o Beli tantrični jogi najdete na www.whitetantricyoga.com

POJDEMO SKUPAJ?

Če bi se radi udeležili bele tantrične joge (najbližje SlovenijI: 28. oktobra v Milanu) in želite družbo, mi lahko sporočite vaše podatke, jaz pa vas bom povezala.
Prijavite se na prabunam@yahoo.com